Rólunk

Célunk

A Bináris Mentor létrehozásával az volt a célunk, hogy alkossunk egy olyan tudásbázist , amely őszinte segítség lehet bárkinek, aki érdeklődik a bináris opciók iránt. A bináris opciós kereskedés viszonylag új lehetőségnek számít, így számtalan csaló és nyerészkedő társaság próbálja megvetni a lábát. Elsősorban velük szemben szeretnénk elhelyezni magunkat a képzeletbeli palettán. A vélemények nagy többsége vagy azt állítja, hogy ez az egész iparág átverésen alapul, vagy azt, hogy rövid időn belül dollármilliókat lehet vele megkeresni. Meggyőződésünk, hogy - csak mint az élet valamennyi területén - nem szabad ilyen szélsőségesen közelítenünk a bináris opciók lehetőségét. A megfelelő tudással és iránymutatással könnyedén, napi 1-2 óra munkával stabil, pár százezer forintos kiegészítő jövedelemre tehetsz szert, ahogy azt számtalan példa is igazolja.

Csapatunk

A Bináris Mentor csapatában hárman foglalunk helyet. Színes tanulmányi háttérrel rendelkezünk, melyben egyebek mellett van matematika, közgazdaságtan és jogi múlt is. Az egyetem után mindhárman Magyarországon maradva kezdtünk el dolgozni és hamar tapasztaltuk, hogy nem minden esetben fizetik meg eléggé a munkánkat. Mindehhez hozzáadódott mindhármunk életében a családalapítás, illetve az otthonteremtés egzisztenciális terhe, ezért kiegészítő jövedelem után kellett néznünk. Így találtunk rá először az online kereskedésre, majd ezen belül a bináris opciókra.

Mit is rejt az oldal?

Az itt összegyűjtött stratégiákat, tippeket és teszteket az esetek többségében nem saját fejünkből pattintjuk ki. Nyilván a személyes véleményünk és tapasztalatunk is bele van szőve, de alapvetően tartalomelemzési módszerekkel dolgozunk, vagyis hiteles, megbízható források alapján állítjuk össze a Bináris Opció Akadémia tananyagait. Emellett tesztelünk, szerkesztünk, ellenőrizzük az adatokat, bővítjük saját ismereteinket, karbantartjuk az oldalt és mi magunk is próbálunk napról napra egyre jobbak és jobbak lenni. Megteszünk minden tőlünk telhetőt, annak érdekében, hogy Te is a legjobbat hozhasd ki magadból!

A bináris opciós kereskedés egy kockázatos, ám nagy lehetőségeket rejtő kereskedési forma. Kicsit talán a pókerezéshez tudnánk hasonlítani. A döntés pillanatában egyik esetben sem áll rendelkezésedre minden információ és ezt az információhiányt sok esetben intuícióval vagy megszerzett tudáson alapuló tapasztalattal tudod csak pótolni. Hiába vannak stratégiák és leírások, nem lehet mindenkiből sikeres pókerjátékos vagy esetünkben, trader. Viszont érdekes módon, a póker világbajnokságok döntő asztalainál évről évre ugyanazok az arcok láthatóak. Ezzel azt akarjuk kifejezni, hogy nagyon sokan indulnak ezen a versenyen megfelelő tudás, iránymutatás és kitartás nélkül. Igyekszünk a tőlünk telhető legtöbb és legjobb segítséget megadni Neked. Találkozzunk a döntő asztalnál!