Robotok

Bináris Opciós Robotok - BinárisMentor

Te is magadra ismersz?

  • Meguntad, hogy folyamatosan csak a hó végi fizetésedet várod és szeretnél többet keresni, hogy nagyobb biztonságban élhess?
  • Szeretnéd felvenni a kesztyűt a sárgacsekkekkel szemben, és örülnél, ha szabadon elkölthető pénzed is maradna?
  • Egyetemistaként szűkösen jössz ki a zsebpénzedből és szeretnél kicsit a saját lábadra állni?
  • Egy újabb, jövedelmező lábat szeretnél kiépíteni az eddigi befektetéseid mellé?

Akkor a bináris robotokat Neked találták ki!

A bináris kereskedés és a robotok kapcsolatáról bővebben:

Technológiai fejlődés a jövedelmező kereskedés szolgálatában

A technológiai fejlődés egyik húzóágazata napjainkban a FinTech (Financial Technology), azaz a Pénzügyi Technológia. Ennek keretében rendkívül rohamos mértékben fejlődnek ki olyan innovatív és forradalmi technológiai megoldások, melyeket a pénzpiacokon hasznosítanak.

A kereskedés, ezen belül is a bináris opciók világa mára melegágyává vált a különböző új fejlesztéseknek, amik egytől egyig azt szolgálják, hogy a kereskedők minél eredményesebbek legyenek.

Keress egyszerűen és gyorsan passzív jövedelmet!

Ahhoz, hogy valaki sikeres kereskedővé válhasson a bináris opciók területén, szüksége van a megfelelő tudásra, egy jól működő stratégiára és némi gyakorlásra, amíg tökéletesíti a módszert. Ez egy olyan ösvény, ami időt és energiát emészt fel, és a megfelelő szintű attitűd és kitartás nélkül nem könnyű végiggyalogolni rajta.

Nincs kedved, energiád vagy éppen szabadon felhasználható időd arra, hogy kitanuld a bináris kereskedést? Nem érdekelnek a pénzpiacok törvényei és összefüggései? Akkor van egy jó hírünk számodra…

A Bináris opciós robotok segítségével elérheted azt, hogy egy automatizált szoftver kereskedjen helyetted, amíg Te mondjuk futsz a parkban, mozizol a pároddal vagy éppen a vasárnapi ebéd után szundítasz.

Hogyan lehetséges ez?

Már hallhattál korábban különböző szignálszolgáltatásokról, amelyek különböző kereskedési stratégiákat figyelve adnak egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy egy vizsgált árfolyam tekintetében adott pillanatban Call vagy a Put opciót érdemes-e nyitnod.

Ebben így még szerepel az emberi tényező, hiszen magát a pozíciót Te nyitod meg, azonban a bináris opciós robotok pont ezt a manuális lépést veszik ki a képletből és automatizálják a pozíciónyitást.

Ami nagy előnye az ilyen robotoknak, hogy tényleg azonnal, az adott pillanatban cselekednek, ellentétben mondjunk Velünk vagy Veled, akinél az emberi reakcióidő mindig megkerülhetetlen tényező lesz.

Biztos sok ilyen robot létezik, ezek tényleg megbízhatóak?

A bináris opciós robotok között sajnos elég sok olyan csalóval és átveréssel találkozik az ember. Ha már jártál arra, láthattad, hogy Feketelistánkon is rengeteg robotszolgáltatás szerepel. Ez nem véletlen, hiszen egy jól hangzó ajánlattal, miszerint „mindenféle munka nélkül több ezer dollárt is kereshetsz” elég sok embert meg lehet nyerni.

Fontos leszögeznünk azonban, hogy igenis léteznek hiteles és tisztességes szereplők a piacon, és mi most az általunk tesztelt robotok közül a kedvencünket fogjuk bemutatni Neked. A mi ajánlatunkban nem szerepelnek rózsaszín felhők, meg nem prédikálunk több ezer dollár keresetről napok leforgása alatt. Nézd meg a lenti bemutató videót és ismerd meg az Optionrobotot közelebbrőll!


Bináris Opciós Robotok - BinárisMentor

Kedvenc bináris opciós robotunk:
OptionRobot

Az OptionRobot egy jól működő és az egyik legbiztonságosabb robot szolgáltatás, amivel valaha találkoztunk. Sok szót erre nem fecsérelnénk most itt, a bemutató videónkban erről Te magad is meggyőződhetsz.

Az Optionrobot:

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem értek a bináris kereskedéshez, így is lehetek sikeres a robottal?
Igen, pont ez benne a lényeg! Konkrétan semmilyen pénzügyi vagy kereskedői tudásra nincs szükség, egy gombnyomással elindítod a kereskedést és a robot dolgozik magában. Neked csupán az eredményeket kell figyelned.
Ezzel tényleg lehet valódi pénzt keresni?
Igen. Többek között nekünk is van a mai napig kiszámítható jövedelmünk az Optionroboton keresztül.
Biztonságban lesz a pénzem, ha feltöltöm a számlámra?
Igen. Ismét személyes tapasztalat alapján elmondhatjuk, hogy a pénzünkkel 100%-os mértékben mindig az történt, amit mi szerettünk volna. Semmi olyat nem észleltünk, hogy a pénzünkhöz illetéktelen szereplők férnének hozzá.
A feltöltött pénzem a brókerhez vagy a robothoz kerül? Hogy van ez pontosan?
A robot csupán összeköt Téged egy bináris opciós brókerrel, ő nem kezel pénzt. A pénzt a brókernél található számládra töltöd fel, viszont fontos, hogy az 100%-ban a Tiéd marad, mintha egy bankszámla lenne.
Regisztrációkor több brókert is felajánl a robot, melyiket válasszam?
Ilyenkor azt szoktuk mondani, hogy mivel nem Te kereskedsz, hanem a robot automatikusan végzi a kereskedést, így számodra teljesen mindegy, hogy melyik brókerrel kerülsz összeköttetésbe.