Kriptovaluta és kriptopénz – Mi ez és hogyan magyaráztam el a nagypapámnak?

Amíg az átlagember aktuálpolitikával, bulvárhírekkel és TV nézéssel tölti a szabadidejét, addig szép lassan bekúszik a küszöb alatt az emberiség történelmének eddigi legnagyobb, világméretű aranyláza.

Az aranyat azonban mára a számítástechnika és a matematika együttes fejlődésével a Kriptovaluták váltották fel.

Te is szeretnél profitra szert tenni a kriptovaluták árfolyamugrásaiból?

Kattints ide és tudj meg többet!

Rengeteg semmitmondó cikk kering az interneten, ez miért lenne különb?

Nagyon sok írás, rengeteg cikk és videó kering az interneten a kriptovaluták működésével és technológiai hátterével kapcsolatosan, azonban nem nagyon találtunk olyan anyagot, amely tényleg az alapoktól és tényleg teljesen érthető módon magyarázná el nekünk ezt az egészet.

Ha ezzel Te is így vagy, akkor olvass tovább, mert ez az írás Neked készült!

Mindegyik cikk feltételez bizonyos fokú matematikai és számítástechnikai előképzettséget, és elég sok alapfogalmat már a kezdéskor úgy használ, mintha teljesen magától értetődő volna. Biztos Te is találkoztál már legalább egy, a következőhöz hasonló beszélgetéssel életed során:

- Ne haragudj, de hogyan mondanád azt magyarul, hogy „agitate”?
- Hát ez tök egyszerű: agitál.
- Kösz…

Nyilvánvalóan nem kerültünk közelebb a megoldáshoz...


A kriptovaluták lényege a blokklánc technológián és az RSA titkosításon alapuló, decentralizált számítógépek hálózatának számítási kapacitása által működtetett peer-2-peer kapcsolatok kialakítása a résztvevők között.

Nyilvánvalóan most sem kerültünk közelebb a megoldáshoz…


Pénzérmék és statisztikák egy asztalon

A Bináris Mentor csapatával az a célunk, hogy úgy vezessünk be Téged is a kriptovaluták világába, hogy azt utána egy ovis kissrácnak vagy éppen a nagymamádnak is tovább tudd adni.

Kezdjünk akkor bele, és figyelj, mert a 21. század legerősebb piacformáló találmányát fogod most megismerni egészen az alapoktól úgy, hogy pontosan érteni fogod, hogy mi, miért és hogyan történik.

A kriptovaluták kialakulásával ismételten beigazolódott, hogy az emberiség az agyunk és a tudományok folyamatos fejlődése miatt tart ma ott, ahol.

Mi a kriptovaluta és hogyan alakult ki?

A kriptovaluták első zászlóshajója a Bitcoin volt. 2008. október 31-én egy Satoshi Nakamoto nevű személy közzétett egy írást, ahol egy forradalmi, elektronikus fizetőeszköz megszületéséről írt, amely a végfelhasználók között közvetlen kapcsolatot létesít, bármilyen köztes bank vagy pénzintézet felügyelete, beavatkozása nélkül.

Nakamoto személyét a mai napig homály fedi, egyesek azt állítják, hogy egy álnevet használó hackerről van szó, mások viszont egy nagyobb hacker csapat munkáját feltételezik a háttérben. Ha így, ha úgy, az egészen biztos, hogy a Bitcoin bejelentésével egy világméretű mozgalom indult útjára, amely alapjaiban változtatta meg a pénzpiaci viszonyokat.

Nincs felügyeleti szerv, a rendszer magától működik

A kriptovaluták piacával kialakítottunk több olyan önszerveződő, automatizált rendszert, amely digitális fizetőeszközöket adott a kezünkbe úgy, hogy ehhez semmilyen központi pénzintézet, semmilyen bank vagy egyéb hatóság felügyelete nem szükséges. Az ember ezen a ponton hajlamos felkapni a fejét arra gondolva, hogy ha nincs egy központi felügyeleti szerv, akkor mi tartja fent a biztonságot és a megbízhatóságot egy ilyen rendszerben. Nos pontosan ez a lényeg.

A kriptovaluta jelentése

A kriptovaluták mindegyike a kriptográfián, azaz a titkosításon alapszik. Egy olyan tranzakció során, ahol valamilyen kriptovaluta cserél gazdát, semmilyen személyes adat vagy egyéni, titkos jelszó nem kerül a nyilvánosságra. Ez óriási különbség a hagyományos pénzrendszerrel szemben, hiszen, ha egy tranzakciót valamilyen közvetítő pénzintézeten keresztül végez az ember, akkor ezekhez az adatokhoz ez a harmadik fél – egy biztosító, vagy bank – minden további nélkül hozzáfér.

Természetesen kemény szerződési feltételek kötik ezeket a szervezeteket is ahhoz, hogy ne tudjanak visszaélni az adatainkkal, de valljuk be, nagyobb biztonságban vagyunk akkor, ha ezek az adatok egyáltalán nem is kerülnek ki tőlünk.

Ha olvasgattál már a témában, biztosan Te is találkoztál már a blokklánc, vagy angolul blockchain technológia kifejezéssel. Ez egy olyan forradalmi találmány, ami a Bitcoin születésével indult útjára és egészen biztos, hogy alapjaiban fogja megváltoztatni a digitális világot. A Bitcoin kapcsán említettük már a pénzküldést, amely könnyen, gyorsan és banki felügyelet nélkül történik két résztvevő között, azonban ennél a blokklánc technológia sokkal nagyobb távlatokat nyit előttünk.

Kriptovalutákkal kereskedik egy elegáns üzletember

A blokklánc technológiának köszönhetően ma már

 • lehetőséged nyílik használni más emberek szabadon nyugvó, kihasználatlan erőforrásait teljesen szabadon, mintha a sajátod lenne,
 • kedvedre tárolhatod személyes adataidat a digitális térben úgy, hogy ahhoz rajtad kívül a világon senki nem férhet hozzá,
 • 4 másodpercen belül megérkezik az utalásod a forint alapú számládról Tokióba, ahol a címzett jenben kapja meg az összeget, átváltási és kezelési költségek nélkül.
 • Ezek csupán kiragadott példák a temérdek lehetőség közül. Nem csak arról van szó tehát, hogy lehetőség nyílt titokban, a bankok elől elbújva ide-oda pénzt küldözgetni a világban. Ez egy olyan technológiai forradalom, aminek köszönhetően a matematika és a számítástechnika segítségével az interneten található bármilyen termék vagy szolgáltatás minősége ugrásszerűen javítható. Ezen felül pedig minden folyamat, ami az interneten zajlik, gyorsabbá, egyszerűbbé és a legfontosabb: olcsóbbá válhat tőle.

A legnépszerűbb kriptopénzek a piacon:

Bitcoin

BTC

Gyors és olcsó digitális fizetőeszköz bevezetése


Ethereum

ETH

Egy globális világszámítógép felépítése önkéntes felhasználók segítségével.


Ripple

XRP

Rendkívül gyors és olcsó nemzetközi átutalás


Litecoin

LTC

Bitcoinhoz hasonló, de annál gyorsabban működik


Zcash

ZEC

Bitcoinhoz hasonló, de annál biztonságosabban működik


Te is szeretnél profitra szert tenni a kriptovaluták árfolyamugrásaiból?

Kattints ide és tudj meg többet!

Több mint 1300 különböző kriptopénz a piacon

2017 végén a piacon szereplő kriptovaluták száma meghaladta az 1300 darabot. Ez azt jelenti, hogy a technológiát, amelyet a Bitcoin megteremtett, azóta több mint 1300 féle képpen próbálták lemásolni, továbbfejleszteni vagy pedig valahogy máshogyan felhasználni. Ha az alapötlet hibás vagy téves lett volna, akkor nem lett volna ilyen hosszú a későn érkezők listája.

Látni már a végét?

A történetben az a durva, hogy egyelőre még messze nem látjuk az alagút végét. Rohamos mértékben növekszik a kriptovaluták száma hónapról hónapra, hiszen a blokklánc technológia olyan mértékben nyitotta meg a digitális világ kapuit ezer és egy új lehetőség felé, amiről eddig álmodni sem mertünk.

Nem fog ez is kipukkadni, mint olyan sok lufi az elmúlt években?

Az elmúlt években rengetegszer tapasztaltunk olyat egyes rendkívül népszerű piaci trendeknél, hogy egy darabig rengeteg befektető öntötte két kézzel a pénzt egy olyan ötletbe, amely az adott pillanatban rendkívül jónak, rendkívül ígéretesnek tűnt. Adódik a kérdés tehát: Mi van, ha a kriptovaluták ötlete is csak egy óriási lufi, amit most még fújunk egy darabig, aztán egyszer csak kipukkad.

Egy teljesen új dologról van szó

Abban különböznek ezek a kriptovaluták az eddigi világmegváltó ötletektől, hogy ezek – fajtától függően – egy felületet, egy eszközt vagy egy komplett platformot teremtenek meg, ami később ténylegesen kiszolgálja a résztvevők igényeit.

A legutóbbi világválság a különböző ingatlanhitelek elburjánzása miatt következett be, az ingatlanok olvasatában a kriptovaluták felfedezése annyival nagyobb méreteket ölt, mintha egy teljesen új, óriási és teljesen lakatlan földrészt fedeztünk volna fel a Földön, ahol egyébként ingatlanok építésén felül rengeteg más lehetősége adódik azoknak, akik odamennek szerencsét próbálni.

Ha szakértőket követsz, nem tudsz hibázni

Az ember szeret szakértők véleményére támaszkodni, amikor információt vagy tanácsot keres egy adott témakörben. Ez a kriptovaluták esetén sincs másképp. Összegyűjtöttünk Neked 12 sikeres embert, akik nagy összeggel szálltak be valamely kriptovalutába, ezzel is jelezve azt, hogy egy rendkívüli befektetésnek tartják. A dúsgazdag emberekre két dolog biztosan igaz:

 1. Értenek ahhoz, hogyan kell pénzt csinálni.
 2. Mindig egyre többet és többet szeretnének keresni.

Akik már letették voksukat valamelyik kriptopénz mellett:

Az üzleti életből:

A szórakoztatóiparból:

Ez miért lehet fontos számodra is?

Az első 6 embernél vélhetően Te sem kérdőjelezed meg a pénzügyekhez való hozzáértést. A második csapat esetén azonban, egy rapper, egy színésznő vagy egy bokszoló pénzügyi döntései miért érdekelnének Téged és miért bíznál meg bennük?

Nos bizonyára Te is sejted, hogy ilyen méretű vagyonról ezek a hírességek nem egyedül döntenek. Nagyon komoly pénzügyi csapat dolgozik azon, hogy ők folyamatosan gyarapítsák és növeljék megtakarításaikat és befektetéseiket. Ezek mindenképpen bíztató hírek.

Hogyan tudsz a kriptopénzekből Te is profitálni?

Biztos benned is felmerült, hogy ebből az óriási, világméretű lehetőségből Te is kivennéd a részed, ha tudnád, hogy milyen lehetőségeid vannak és mit kell ehhez tenned. Most megmutatjuk, hogy milyen különböző formái vannak annak, hogy a Te is pénzt kereshess a kriptovalutákból:

Te is szeretnél profitra szert tenni a kriptovaluták árfolyamugrásaiból?

Kattints ide és tudj meg többet!

 
 

Kriptovaluta bányászat

Biztos hallottál már a bányászat kifejezéssel a kriptovaluták megvilágításában. Ez tulajdonképpen a pénznyomtatás megfelelője. A legtöbb kriptovalutát bányászás útján lehet előállítani.

Mi az a kriptopénz bányászat?

Az összes tranzakció, amely során valamilyen kriptovaluta cserél gazdát, a személyes adatok védelme érdekében egy rendkívül bonyolult matematikai, titkosító algoritmus mentén megy végbe. Ez a titkosító eljárás – annak érdekében, hogy lehetetlen legyen feltörni – egy nagyon bonyolult matematikai feladvány megoldását jelenti.

Ezeket a feladványokat erre a célra felépített és üzembe állított szuperszámítógépek végzik, amelyek az átlagnál nagyobb számítási kapacitással rendelkeznek. A kriptovaluták rendszerét tehát ezek az önjelölt „bányász” számítógépek tartják fent. Ez biztosítja a rendszer folyamatos működését. Erről bővebb információt a blokklánc technológiával foglalkozó oldalunkon találhatsz.

Vegyünk egy példát, azon keresztül még jobban látod majd az összefüggéseket!

Andris szeretne küldeni 4 Bitcoint Emesének. Ezt a tranzakciót egy James nevű kanadai vállalkozó garázsában található bányász számítógép titkosítja és a speciális titkosítási eljárást követően a tranzakció végbemegy, azaz Emese megkapja a 4 Bitcoint a digitális tárcájába. Mivel James saját számítógépének számítási kapacitásával segített Andriséknak, a rendszer megjutalmazza őt 1 Bitcoinnal. A számok jelenleg csak a szemléltetést szolgálják.

Összefoglalva tehát, ha szeretnél Bitcoinhoz vagy bármilyen egyéb kriptovalutához jutni, az egyik alternatívád az, hogy Te is bányászatra adod a fejed.

Mire van szükséged ehhez?

Először is be kell ruháznod egy olyan számítógépre, ami legalább 5, de inkább 10 nagyteljesítményű videókártyát tud párhuzamosan dolgoztatni. Ezt nem nagyon fogod tudni megúszni 1 millió forintos kiadás alatt. Ezek után szükséged van egy elszigetelt helységre, ahol megfelelő körülményeket tudsz biztosítani ahhoz, hogy egy ilyen gép egész nap, megállás nélkül, maximális teljesítményen tudjon pörögni.

A bányászat nem kevés kellemetlenséggel és költséggel jár

Készülj fel arra, hogy a gép hűtő ventillátorai nagy zajt keltenek, egy nappaliba semmiképp sem ajánljuk. A gép további kellemetlen vonzata lesz a rezsiköltség is, amely egy ilyen gép esetén a százezres magasságokat is elérheti.

Kriptovaluta bányászathoz számítógép konfiguráció

A konfiguráció nagyon nehéz

A történet sajnos nem csupán arról szól, hogy az ember vásárol egy szuperszámítógépet, lerakja a garázs sarkába, bekapcsolja, majd hátradől. Ahhoz, hogy a gép a megfelelő módon és hatékonysággal működjön, komoly szoftver- és hardveroldali beállításokra van szükség. Több mint 170 féle paraméterről beszélünk, amelyeket megfelelően kell beállítani ahhoz, hogy a gép ne menjen tönkre, és valóban úgy bányásszon, ahogy szeretnénk.

A kriptopénz bányászat egyre inkább nehezedik

További hátránya a bányászatnak az, hogy minél több kriptopénz van a piacon, ez a bizonyos megoldandó matematikai feladat annál nehezebb lesz. Ez azt jelenti, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz a bányászok dolga, hiszen ugyanazért a munkáért egyre kevesebb jutalmat kapnak majd.

Az itt leírtak alapján a Bináris Mentor csapatával egyhangú véleményünk, hogy a bányászatot nem ajánljuk azok számára, akik nem felsőfokú számítástechnikai tudással és 5.000 dollár alatti indulótőkével vágnak neki.

Kriptovaluta vásárlás

A második alternatívád a befektetés. Ahogy fentebb is olvashattad, számos pénzügyi guru és híresség választotta már a kriptovalutákat befektetés céljából. A befektetéssel itt is az a helyzet, mint általában – relatív sokat kell beletenned ahhoz, hogy jövedelmező legyen. Számos kriptopénzzel történt meg, hogy hetek leforgása alatt többszörösére nőtt az árfolyama, azonban elég nehéz felismerni az ilyen lehetőségeket és nehéz úgy felépíteni egy portfoliot, hogy az a lehető legjobb mértékben növelje befektetett tőkénket.

Tegyük fel, hogy vásárolsz 1 Bitcoint 15.000 dolláros árfolyamon. Ekkor elköltöttél 15.000 dollárt. Ha az árfolyam 1 hónap múlva 18.000 dolláron áll majd, akkor a 15.000 dollárod már 18.000 dollárt fog érni, tehát passzívan kerestél 3000 dollárt. Ennyivel ér többet a befektetett tőkéd.

Hogyan juthatsz hozzá?

Sajnos egyelőre még nem könnyen. A folyamat, amíg a bankszámládon lévő forintból valamilyen kriptovalutát vásárolsz, elhúzódhat akár több hónapig is. Ez nem csak azért lehet frusztráló, mert addig a tőkédhez sem tudsz hozzáférni, hanem azért, mert a kriptovaluták piacán pár hónapos időtáv akár 100-200% árfolyamnövekedéseket is jelenthet. Ez azt jelenti, hogy egy jó pillanatban indított vásárlásoddal a vételi folyamat bonyolultsága miatt már a nulladik pillanatban pénzt veszítesz. Erről a folyamatról fogunk részleteiben beszélni a cikk második felében, kattints ide, ha szeretnél odaugrani!

Melyik kriptopénzbe érdemes fektetni?

Több mint 1300 kriptovaluta található a piacon, és nagyon nehéz dolga van azoknak a befektetőknek, akik a lehető legjobb hozamot szeretnék elérni diverzifikált portfoliójukkal, ráadásul komoly összeget kell befektetni ahhoz, hogy valóban jövedelmező üzletről lehessen beszélni.

Az időzítés fontossága

Az online kereskedés kulcsa a tökéletes időzítés. Kihasználni azokat a lehetőségeket, amelyek egy adott pillanatban adódnak a trader számára. Több hónapos átfutási idővel vásárolt kriptopénzek mellett közel sem beszélhetünk arról, hogy az ember a megfelelő pillanatokban tudna pozíciót nyitni, hiszen nem rajta múlik, hogy mikor jut hozzá a befizetett összeghez.

Kriptovaluták - decentralizált számítógépek hálózata

Hogyan tudod tárolni?

A kriptovaluták tárolásához egy erre alkalmas digitális pénztárcára lesz szükséged. Ezt hozzárendelheted a számítógépedhez, az okostelefonodhoz vagy pedig egy felhőalapú tárhelyhez. A tárcához tartozik egy nyilvános azonosítód és egy titkos jelszavad. Bár a kriptovaluták által végzett tranzakciók 100%-a titkosított és lehetetlen feltörni, a titkos jelszavaddal már más a helyzet. 2017-ben több nagy méretű hacker támadásról lehetett olvasni, hol milliós nagyságrendben loptak el Bitcoint és egyéb kriptovalutákat ilyen digitális pénztárcákból.

Te is szeretnél profitra szert tenni a kriptovaluták árfolyamugrásaiból?

Kattints ide és tudj meg többet!


Felkeltettük érdeklődésed és Te is szeretnél profitra szert tenni a kriptovaluták árfolyamugrásaiból?

Akkor a legjobb helyen vagy, dőlj hátra és olvass tovább!

Ha az ember valamilyen kriptovalutát szeretne vásárolni, akkor az általában a következő lépéseken keresztül történik meg:

 1. Első lépésben regisztrálnod kell egy erre szakosodott szolgáltató cégnél és rajtuk keresztül igényelhetsz magadnak Bitcoin pénztárcát. Az első nehézség már itt jelentkezik, hiszen egyre több és több kamucég kínál „páratlan” lehetőséget számodra, amelynek legtöbbször adathalászat vagy egy közönséges átverés és felhasználó lehúzása a vége. Ha 100%-ig megbizonyosodtál arról, hogy a választott szolgáltató mögött egy megbízható cég áll, akkor természetesen ez a veszély nem fenyeget Téged.
 2. Második lépésben bankkártyás vagy egyéb pénzküldő platform (szolgáltatótól függően lehet például WebMoney, Skrill, Neteller, Qiwi, Yandex Money vagy bármi egyéb…) segítségével Bitcoint kell vásárolnod.
 3. Harmadik lépésben lesz lehetőséged arra, hogy a megvásárolt Bitcoinon valamilyen más kriptovalutát vegyél, ha eredetileg nem Bitcoin volt a cél.
 4. Negyedik lépésben miután hozzájutottál a kívánt összegű kriptovalutához, ezt értelem szerűen tárolnod kell valamilyen formában. Erre a választott szolgáltatón keresztül elérhető kripto pénztárcád nyújt megoldást.

Mit jelentenek Számodra ezek a problémák a gyakorlatban?

Te tudsz várni 3-4 hetet?

Bizonyára Te is érzed, hogy ez nem egy egyszerű és rövid folyamat. Ha valamilyen kriptovalutát szeretnél vásárolni, sajnos akár 3-4 hét is eltelhet, amíg ténylegesen kézhez kapod a kívánt összeget.

Az előtted álló lehetőség nem biztos, hogy ilyen türelmes lesz

Ha azt nézzük, hogy a kriptovaluták piacán milyen rövid időn belül – akár órák leforgása alatt – milyen óriási ugrások – akár több tízszeres árfolyamnövekedések – figyelhetőek meg hétről hétre, akkor ez a 3-4 hét, amíg konkrétan nem történik semmi, bizony azt is jelentheti, hogy lemaradsz egy olyan tökéletes lehetőségről, amelyre hónapok óta vársz.

A költségeket rád hárítják

Arról nem is beszélve, hogy a folyamatos átváltások miatt ez a módszer meglehetősen drága is lesz számodra a szolgáltatók különböző átváltási és kezelési költségei miatt.

Rosszindulatú hacker támadások

A kripto pénztárcák napjainkra sajnos a rosszindulatú hackerek első számú célpontjaivá váltak szerte a világban. 2017 decemberében például több mint 64 millió dollár értékű Bitcoinnak veszett nyoma egy szlovén portálról. Az érdekesség a kriptopénz rablással kapcsolatban, hogy semmivel nem kerül több energiába 64 millió dollárnyi bitcoint ellopni, mint mondjuk 10 dollárnyit, hiszen itt ugye digitális pénzről beszélünk. Egy bank kirablásánál azért már egyáltalán nem mindegy, hogy a rablók a jobb farzsebükben, vagy pedig óriási sporttáskákban szállítják el a lopott pénzösszeget a helyszínről…

Ha ennyi negatív aspektusa van a kriptopénz vásárlásnak, akkor mégis mit keresek ezen az oldalon?

A Bináris Mentor csapatával évek óta azon dolgozunk, hogy olyan kiváló lehetőségeket mutathassunk be Neked, amelyek valóban működnek és amelyekbe érdemes belevágni. Ez nem történik másképp a Kriptovaluták piacán sem, hiszen most megmutatjuk Neked, hogyan tudod kihasználni a kriptovaluták óriási árfolyamnövekedéseit biztonságos, gyors és egyszerű módon:

Vásárolj Te is kriptovalutákat az IQ Option brókeren keresztül!

Az IQ Option felismerte a kriptovaluta vásárlásban rejlő nehezítő tényezőket, amelyekről itt fentebb Te is olvashattál, és megoldást hozott rájuk a piacon teljesen egyedülálló módon:

 • Rendkívül egyszerű és gyors
  • Vétel: Az IQ Option brókeren keresztül 1 kattintással vásárolhatsz számos kriptovalutát, amely IQ Option számládon azonnal jóváíródik. Semmilyen közvetítő cég közbenjárására vagy hosszú hetekig tartó várakozásra nincs szükség. Rögtön a választott kriptovalutát kapod meg a számládra.
  • Eladás: A vételhez hasonlóan az eladás is pillanatok alatt történik, egy kattintással. Ennek azért van óriási jelentősége, mert így minden körülmény adott, hogy kihasználd azokat a kínálkozó lehetőségeket, amikor nagy profitra tudsz szert tenni a kriptopénzek óriási árfolyamugrásaiból.
 • A kriptopénzed 100%-os biztonságban van IQ Option számládon
  Az IQ Option bróker elsőként rukkolt elő a „Cold Storage” vagy magyarul mélyhűtés módszerével. Ennek lényege, hogy IQ Option számlád nem a felhőben, hanem offline szervereken kerül tárolásra addig, amíg éppen nem használod. Ennek óriási előnye, hogy szinte lehetetlen feltörni és ellopni az IQ Option számlán tárolt pénzeket.
 • CySEC szabályozás – 100%-os tőkegarancia
  Az IQ Optiont – mint piacvezető brókert – a nemzetközi CySEC szervezete szabályozza és ellenőrzi. Ebből fakadóan ez a szervezet egész Európára kiterjedő tőkegaranciát vállal az IQ Option számládon tárolt pénzedre. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen katasztrófa vagy káreset történne és ez a számládat is érintené, akkor teljes mértékben védve vagy a garancia által. Konkrétan lehetetlen, hogy önhibádon kívül elveszítsd a pénzedet.
 • Elfelejtetted a jelszavad? Semmi probléma
  Ha egy hagyományos kripto pénztárca esetén elfelejted a személyes biztonsági jelszavadat, akkor ahhoz a számládhoz sehogyan nem fogsz tudni többet hozzáférni a jövőben és az ott tárolt pénzed is örökre elveszik. Ha azonban az IQ Option számlád jelszavát felejtenéd el valami miatt, nincsen semmi probléma, hiszen bármikor frissítheted azt az e-mail fiókod segítségével.
 • Kifizetés
  Sikerült elcsípned egy nagyobb árfolyamnövekedést és megnövelted, esetleg megtöbbszörözted a számládon található pénzedet? Ezt követően szeretnéd kézhez kapni az összeget saját bankszámládra? Nincs más dolgod, mint kifizetést kérni az IQ Optiontől, amely kérésedet követően szinte azonnal jóváírja nyereményedet a személyes bankszámládon.

Röviden összefoglalva ezekkel az előnyökkel jár az, ha az IQ Option brókeren keresztül vásárolsz kriptovalutát. Mi a jelenlegi piaci helyzetben nem találtunk ennél

 • kedvezőbb,
 • biztonságosabb,
 • egyszerűbb és
 • gyorsabb

megoldást, így mi is az IQ Optionön keresztül kezeljük a kriptovalutákkal kapcsolatos befektetéseinket.

Nyiss ingyenes számlát az IQ Optionnél a lenti gomb segítségével és keress pénzt Te is a kriptovaluták óriási árfolyamugrásaiból!

Ingyenes Számlanyitás

Milyen kriptovaluták közül válogathatsz az IQ Optionnél?

Összegyűjtöttük Neked

Nyiss ingyenes számlát az IQ Optionnél a lenti gomb segítségével és keress pénzt Te is a kriptovaluták óriási árfolyamugrásaiból!

Ingyenes Számlanyitás