Befizetés

A befizetés tudnivalói

A kezdők ideális brókere

Alapvetően valljuk, hogy nincs tökéletes bróker, ugyanis mindegyiknek más az erőssége és a gyengesége. Aki mást állít és mindenféle univerzális ranglistákról meg toplistákról beszél, az biztosan valamilyen anyagi érdekeltségből teszi…

Az azonban biztos, hogy különböző típusú és habitusú traderek számára igenis létezik ideális választás. Sorozatos brókertesztjeinkből egyértelműen kiderült, hogy kezdők számára az IQ Option bróker jelenti a lehető legjobb választást, így kezdőknek szóló oldalainkon rendre az IQ Option tulajdonságai mentén mutatjuk be az egyes tudnivalókat. Egyébként ezek rendre általánosságok lesznek, amik sok más brókernél is előfordulnak, azonban, ha specifikus kérdésed van bármilyen más brókerrel kapcsolatban, akkor olvasd át brókertesztjeinket, vagy írj nekünk az info@binarismentor.com címre

Mi történik a pénzemmel, ha befizetem a számlámra egy bináris opciós brókerhez?

A pénz átvándorol egyik számládról a másikra, ezen felül tulajdonképpen semmi. Úgy kell elképzelni egy ilyen bináris opciós brókert, mintha egy fiók lenne az egyik otthoni szekrényedben. Fogsz 1000 forintot, és berakod ebbe a szekrénybe. Kevesebb pénzed lett? Nem. A fiókból bármikor ki tudod venni a pénzt, mindenféle teljesítendő kritérium nélkül. Erről bővebben a Kifizetésről szóló oldalunkon olvashatsz. Tehát a lényeg, hogy a pénzed nem veszik el, csupán jogosulttá válsz, hogy bináris kereskedést folytathass.


Hogyan tudok befizetni a számlámra?

A befizetésnek számos ismert módja létezik. A hagyományos bankkártyás átutalás mellett a legtöbb bókernél több (5-6) különböző befizetési lehetőség létezik, mint például Transferwise, OFX, Payoneer, PayPal, Neteller, Skrill, Abaqoos stb. Ha van valamelyik ilyen vagy ehhez hasonló cégnél felhasználód, akkor használhatod, egyébként a banki átutalásnál mi nem nagyon tudunk jobb, gyorsabb és egyszerűbb megoldást mondani.


Milyen gyorsan íródik jóvá az összeg?

A banki átutalás kivétel nélkül mindegyik brókernél működik és – pont, mint mikor online veszel mozijegyet vagy rendelsz valamit eBayről – a számládon másodperceken belül jóváíródik a befizetett összeg. Nincsenek bizonytalan napjaid, amikor bankszámládról már leemelték az összeget, azonban a brókernél még nem jelent meg és hirtelen nem tudod, kihez fordulhatnál segítségért. A befizetett összeg tényleg szinte azonnal a rendelkezésedre áll és akár rögtön nekikezdhetsz a valódi kereskedésnek is.

Nincs más hátra, mint előre!

Fontos itt leszögeznünk, hogy nekünk nem fontos, hogy Te személy szerint elkezdj bináris opciókkal kereskedni. Teljes mértékben a Te döntésed, hogy kinyúlsz-e ezért a lehetőségért, vagy nem. Ha belevágsz, videóink és oktatóanyagaink segíteni fognak, hogy megismerd, mi hogyan kereskedünk.

Kérlek, gondolj most vissza az írás elejére, amikor a Te személyes miértedről volt szó.

Alapvetően két különböző opcióval készültünk itt Neked, melyek természetesen nem zárják ki egymást, tehát akár mind a kettőt ki tudod próbálni. A lenti két jellemzés csupán segít a döntésben.


Rád melyik jellemzés illik jobban?


 • Szeretnék érdemben foglalkozni a jövőben bináris opciós kereskedéssel.
 • Szeretném megtanulni a bináris kereskedést az alapoktól a haladó stratégiákig.
 • Hajlandó vagyok 2 órányi "lépésről-lépére" videót végignézni az induláshoz.
 • Nincs komoly megtakarításom, pár ezer forintnál többet nem szánnék rá első körben a kereskedésre.
 • Nem szeretnék ezzel foglalkozni, pusztán a kiegészítő jövedelem érdekel
 • Nincs kedvem ahhoz, hogy bármi újat tanuljak a kereskedésről
 • Nincs fölös 2 órám oktatóvideókra és egyéb ismeretanyagokra
 • Van szabadon felhasználható megtakarításom, amit szeretnék gyarapítani

Akkor Neked a Bináris Opció Akadémiát ajánljuk!

Akkor Neked a Bináris Opciós robotokat ajánljuk!

Tanulj meg kereskedni!

 • Ingyen megtanítunk kereskedni
 • Működő szisztémát mutatunk Neked
 • Minimum befizetés: 10 $
 • 2 órányi oktatóvideó

Használj robotokat a kereskedéshez!

 • Nem kell megtanulnod kereskedni
 • A robot automatikusan kereskedik helyetted.
 • Minimum befizetés: 250 $
 • Azonnal el tudod kezdeni