Internetes Pénzkeresés Könnyen, Gyorsan és Befektetés Nélkül 2018-ban  – Hogyan lehetséges?

A könnyű pénzkeresés a gyors fogyás mellett az egyik olyan témakör, ami a mai internetezők legnagyobb részét foglalkoztatja. Több tízmillió ember keres nap mint nap internetes pénzszerzési megoldások után, így nem csoda, hogy több millió olyan weboldal létezik a különböző nyelveken, amik megpróbálnak válaszokat adni erre a kérdésre.

Évek óta foglalkozunk ezzel a kérdéssel, kipróbáltunk rengeteg pénzkeresési megoldást, ezért ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan érdemes hozzáállnod ehhez a témához, mit várhatsz reálisan az internettől, illetve mutatunk Neked két olyan lehetséges utat, mellyel el tudsz kezdeni valódi pénzt keresni az otthonodból, akár már ma.

Cikkünk végére pontosan tudni fogod, milyen lehetőségek állnak előtted, ha gyorsan, könnyen és befektetés nélkül szeretnél pénzt keresni otthonról.

A következő blokkban arról olvashatsz, hogy nem szabad bedőlni minden légbőlkapott ajánlatnak, ami gyorsan óriási pénzösszegekkel kecsegtet.

„Sok pénz gyorsan” – avagy a pénzszerzés átverések csapdája

internetes pénzkeresés 2017

Ismerősek a fenti képek?

Sajnos az interneten keringő pénzszerzési megoldások 99%-a arra az emberi hibára épít, hogy valamiért hiszünk, vagy legalábbis szeretnénk hinni, hogy bármiféle megerőltetés nélkül, gyorsan, csak úgy az ölünkbe pottyannak a milliók. Valamiért azt érezzük belülről, hogy kell lennie valamilyen egyszerű útnak, nem lehet, hogy az életben mindenért meg kell dolgozni, hiszen olyan sok ember van, aki látszólag kevés vagy nulla munkával szerzett nagy vagyont.

Nos, ha Te is így érzel, részben igazad van, részben nincs.

Az internet előtti korszakban talán a lottózást tekinthetjük annak a reménysugárnak, ahol az emberek elhitték, hogy lehet olyan szerencséjük, hogy pont ők nyerik meg a telitalálatot. Ez néhány embernek valóban sikerült, a nagytöbbségnek azonban nem.

Az internet megjelenése különösen az elmúlt évtizedben nyitott ki számtalan olyan lehetőséget az egyszerű átlagemberek számára is, amivel tényleg BÁRKI számára lehetséges az az álom beteljesülése, hogy otthonról, a kanapén ülve keres milliókat, miközben olyan életet él, amiről mindenki csak ábrándozik. Azonban be kell látnunk, hogy bár az internet sokkal több ember számára nyitotta ki a siker és az anyagi jólét kapuját mint például anno a lottó, azonban az emberek jelentős része sosem lesz képes belépni az ajtón.

Sajnos az emberi agyat nem nehéz megtéveszteni

gyors pénzAz emberi agy bár rendkívül komplex, viszonylag egyszerűen befolyásolható. Ha olyan információkat kap, amikben felismer korábbi mintákat, akkor „összerakja a képet” és a korábbi tapasztalataink alapján kiegészíti valós vagy vélt információkkal.

Ezért van az, hogy ha valaki egy honlapon képeket mutogat nekünk egy Ferrari-ról vagy egy óriási medencés házról, majd elénk rak valamilyen pénzkeresési megoldást, akkor az agyunk a korábbi tapasztalatainkra alapozva összerakja a képet és azt az érzetet kelti, hogy:

 • Az emberünk sikeres, mert nagy háza van
 • Árul egy terméket, ami pénzkereséssel kapcsolatos
 • Tehát ő abból gazdagodott meg, amit árul
 • Mivel átlagembernek vallja magát, ezért mi is meggazdagodhatunk belőle

pénzszerzés átverésSajnos az igazság általában sokkal fájdalmasabb ennél: valószínűleg átvertek minket és egy szélhámos töltött fel egy random fotót egy szép házról, amit talált a neten.

Ne érts félre, az internetes pénzszerzés létezik!

Azonban fontos, hogy józanul, a realitás talaján mozogva álljunk hozzá a kérdéshez, ezért a továbbiakban bemutatjuk Neked az online pénzszerzés „ördögi háromszögét”, mely átfogó képet ad arról, hogy milyen pénzkeresési módszerek léteznek és melyik az ideális számodra.

 

 

Most, hogy megtudtad, hogyan ismerhetsz fel egy közönséges átverést a neten, a következő részben bemutatjuk Neked, hogy hogyan fogod tudni kiszűrni azokat, amelyek valódi értéket képviselnek és amikbe érdemes belevágni.

Az online pénzkeresés ördögi háromszöge:
Pénz – Tudás – Profit

A pénzkeresési módszereket 3 fő kategória alapján érdemes csoportosítani:

 1. Pénz: Mekkora anyagi befektetést igényel, hogy belevágj az adott dologba? Például egy saját internetes vállalkozás vagy az online kereskedelem a legjobb megoldások közé tartoznak, azonban el kell fogadnunk a tényt, hogy pénzt kell befektetnünk induláskor.
 2. Tudás: Kell-e hozzá valamilyen előzetes tudás, vagy bárki számára elérhető a dolog?
 3. Profit: Mennyit lehet keresni az adott módszerrel?

Értelemszerűen mindenki olyan megoldást keres, ami lehetőleg befektetés nélkül, gyorsan hoz sok pénzt és nem kell hozzá tudás. Azt hiszem, elkönyvelhetjük, hogy ilyet nem nagyon fogsz találni, ezért kénytelen leszel kompromisszumot kötni.

Szimpatikus a fizetett hirdetések nézegetése, e-mailek olvasása pénzért? Magyarországon az internetes pénzkereséssel foglalkozó oldalak jelentős része ezt az opciót kínálja, nézzük meg alaposabban, mit is kapunk:

 • Nem kell hozzá pénz, pipa.
 • Nem kell hozzá tudás, pipa.
 • Mennyit is lehet vele keresni? Jellemzően 1-2 forintot fél-egy perces munkáért. A „guruk” oldalain olvasni akár havi párszáz dollár bevételről is, amiért viszont éveken át gyűjtöttek maguk alá embereket amolyan MLM rendszerben.

majdnem üres zseb kevés pénzzelNe érts félre, nem akarunk kritizálni senkit, de azt hiszem nyilvánvaló, hogy ez nem igazán működőképes koncepció hosszú távon, hiszen nem akarunk évekig építeni egy olyan birodalmat, ami „csak” pár tízezer forintot hoz havonta.

A másik népszerű üzenet, hogy indítsunk saját online vállalkozást.

Számtalan módja van az internetes vállalkozásoknak és a legkülönfélébb üzleti modelleket lehet kitalálni akár 1-2 fős üzlet számára is. Azonban bármelyiket is választod, egy dologban mindegyik megegyezik:

 • Kell hozzájuk pénz.
 • Kell hozzájuk tudás.
 • Mennyi a profit? Nos, ez a veszteségtől kezdve a semmin át egészen a nagyon nagyig terjed.

Ha van ötleted, félre tett pénzed, kitartó vagy és hajlandó vagy tanulni, indíts online bizniszt! De ahhoz, hogy sikeres legyél, vagy már most rendelkezned kell a megfelelő tudással, vagy pénz útján kell elérned azt. Ha megvan a tudás, akkor már csak évek kemény munkája kell ahhoz, hogy ebből igazán nagy pénzt keress.

saját vállalkozás otthonról

Számtalan más alternatíva érhető el még az interneten és nem célunk ezzel a cikkel, hogy mindegyiken végigmenjünk egyesével, a lényeg, hogy megértsd az alábbi dolgot:

Tudás nélkül nem tudsz sokat keresni, a tudás pedig általában pénzbe kerül.

Most, hogy tisztában vagy a három alapvető építőelemmel, nézzük meg, hogyan hogyan érvényesítheted őket a gyakorlatban is!

Hogyan pipálhatod ki mind a három szempontot?

A fenti okfejtésből is látszik, hogy tudás nélkül nem fogsz tudni sok pénzt keresni és pontosan ezért hoztuk létre a Bináris Mentort.

Kik vagyunk mi és miről szól a Bináris Mentor?

bináris mentor online pénzszerzés kurzusaOlyan fiatalok vagyunk, akik évek óta foglalkoznak online kereskedéssel. Folyamatosan tanulunk, fejlesztjük magunkat és folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre jobb stratégiákat alakítsunk ki a kereskedéshez.

A Bináris Mentor weboldalt azért találtuk ki, hogy átlagemberek és érdeklődők számára INGYEN olyan tudást, amivel már az első héten el tudnak kezdeni kereskedni. Nem, nem árulunk semmilyen képzést vagy több hetes programot, nem az a célunk, hogy Wall Street-i kereskedőket neveljünk, akik bonyolult grafikonokat nézegetnek egész nap, hanem teljes mértékben azokra fókuszálunk, akik fejlődni szeretnének, és az a célunk, hogy őket segítsük oktatóvideóinkkal és tananyagainkkal.

Ezért bármit is gondoltál vagy hallottál eddig az online kereskedelemről, mi megváltoztatjuk a véleményedet.

 

Online kereskedés? Az nem drága, bonyolult és kockázatos?

Ó dehogynem! A legtöbb befektetési forma rendszerint néhány százezer forintnál kezdődik, a megtérülésük pedig lassú és kockázatos.

Akkor mi miért ezt választottuk? Nos, azért, mert mi kifejezetten a kereskedés egyik speciális formájával, a bináris opciókkal foglalkozunk. Sajnos a bináris opciók is egyre gyakrabban bukkannak fel a csalók/szélhámosok palettáján és sokan arra használják ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy hamis illúziókkal táplálják a gyanútlan embereket.

De miért is ennyire vonzó a bináris opciós kereskedés?

Legfőképpen ezért:

 • Borzasztóan egyszerű, egy 10 éves gyerek is értené!
 • Ingyen, befektetetés nélkül kipróbálható
 • Már $10, vagyis kb 2800 forint befektetéssel is kereshetsz valódi pénzt
 • Gyorsan van eredmény
 • Rendkívül rövid, néhány perces kereskedési időtávok vannak
 • Minden kereskedéssel 80-90% profitot érhetünk el!

Most, hogy tisztában vagy a három alapvető építőelemmel, nézzük meg, hogyan hogyan érvényesítheted őket a gyakorlatban is!

5 perc alatt 90% profit? Mi a trükk?

Természetesen, mint minden túl jól hangzó dolognál, itt is van egy „trükk”, ami a kereskedés módjában rejlik.

A bináris opciókról röviden annyit érdemes tudni, hogy a hagyományos kereskedéssel szemben nem kell árucikkeket, részvényeket, devizát vásárolnunk, hanem mi csak kvázi fogadunk arra, hogy bizonyos vagyontárgyak árfolyama hogyan fog alakulni, mintha egy focimeccs eredményére fogadnánk.

Egyszerűbben mondva, nekünk csak azt kell eldöntenünk, hogy pl. az OTP részvények ára a következő 5 percben magasabb vagy alacsonyabb lesz-e a mostaninál. Teljesen mindegy a változás mértéke, ha eltaláljuk a helyes irányt, akkor valóban 80-90% profitot kapunk, azonnal! Viszont ha rosszul döntöttünk, akkor elveszítjük a feltett összeget.

hogyan keressek pénzt bináris opciókkal

Ez nem szerencsejáték?

Ha kezdőként, nulla tudással elkezdesz kereskedni, akkor de! Fontos azonban leszögezni, hogy a világ leggazdagabb emberei között nem véletlenül van ennyi kereskedéssel foglalkozó személy. A szerencsejátékok esetében az események véletlenszerűen történnek, ezért is hívjuk őket szerencsejátéknak.

Az online kereskedés során azonban az árfolyamok alakulása nem véletlen események, hanem azok változásáról a világpiac, vagyis emberi cselekvések döntenek. Mivel az emberek tettei kiszámíthatóak, ezért különböző elemzési módszerekkel elég jól meg lehet becsülni, hogy egy adott részvény ára nőni vagy csökkeni fog-e a közeljövőben.


Ez jól hangzik, de nem értek a kereskedéshez

Nem baj. Ahogy írtuk, a Bináris Mentor lényege pont az, hogy hozzásegítsen Téged ahhoz a tudáshoz, amivel már biztonságosan tudsz kereskedni a saját kanapédról. Emlékszel még az elhangzottakra? A tudás a kulcsa az internetes pénzkeresésnek! Ne várd el, hogy anélkül sokat fogsz keresni, viszont mi megadjuk Neked azt, ami szükséges hozzá.