Demószámla

Minden, amit a bináris opció demószámláról tudnod kell

Örülünk, hogy itt vagy! Olvass tovább és ismerd meg a bináris kereskedést demószámlán!

Mi értelme van játékpénzzel játszani egy bináris opció demószámlán?

A biztonságérzet az ember egyik legfontosabb elemi szükséglete. Mindannyiunkra igaz, hogy szeretünk kipróbálni dolgokat valamilyen gyakorlópályán az éles bevetés előtt.

  Bináris Mentor demószámla - bináris kereskedés demo
 • Gondolj egy pillanatra egy katonai kiképzés lőterére, ahol élő emberek helyett bábukon gyakorolnak a leendő katonák.
 • Egy színházi előadást is számtalan próba előz meg, amelyek során mind-mind az előadni kívánt színdarab tökéletesítésén fáradoznak a társulat tagjai.
 • A jogosítvány megszerzése előtt is számos órát kell eltöltened gyakorlópályán, amíg először kihajthatsz a valódi forgalomba. Ezen a ponton le is lőjük a poént Neked: nem véletlen, hogy a forgalom előtt „Rutin” vizsgát kell tenned.
A lőtér, a próbák a színházban és a rutinpálya is mind azt a célt szolgálják, hogy rutint szerezz. A rutin abban segít Téged, hogy úgy vihess véghez dolgokat, hogy már nem kell fókuszáltan figyelned arra, hogy jól mindent jól csinálj, hiszen magát a folyamatot teljesen automatikusan, rutinból hajtod végre.

Főpróba az éles bináris kereskedés előtt demo számlán

Bináris Mentor demószámla - bináris kereskedés demo

Pontosan ugyanerről beszélünk akkor is, amikor bináris opciós demószámláról van szó. A bináris kereskedést nem lehet megérzések vagy intuíciók alapján hosszú távon sikeresen folytatni. A kereskedők az esetek 100 százalékában valamilyen működő stratégia mentén nyitnak pozíciókat. Egész egyszerűen kereskedési rutint kell szerezned ahhoz, hogy magabiztosan követhess különböző szisztémákat és módszereket. Enélkül csalódni fogsz a kereskedésben, pedig a bináris opciók semmi rosszat nem tettek, csupán te nem voltál felvértezve a megfelelő tudással és tapasztalattal.

Mindegyik bináris opciós bróker kínál ingyenes demószámlát?

Sajnos nem. A brókerek demószámlát illetően alapvetően három különböző kategóriába sorolódnak:

 1. A brókerek legnagyobb része (kb 90%-a) egész egyszerűen nem kínál demószámlát felületén, tehát csak és kizárólag valódi pénzzel tudsz kereskedni.
 2. A második kategóriát azok a brókerek képezik (kb az összes bróker 9%-a), akik kínálnak demószámlát, de ezt befizetéshez kötik. Tehát csak azután fogsz tudni hozzáférni a demószámládhoz, ha már befizettél valódi pénzt a számládra.
 3. Körülbelül csupán 100-ból 1 brókerre igaz az, amit mi magunk is nagyon szeretünk: az ingyenes demószámla. Ez azt jelenti, hogy egy ingyenes regisztrációt követően azonnal el tudod kezdeni gyakorolni a kereskedést, kiismerheted a kereskedési felületet és megtapasztalhatod a bróker egyedi sajátosságait anélkül, hogy valódi pénzt kellene feltöltened a számládra.
bináris opció demo számla - Bináris Mentor

Miért ábrándultak ki sokan a bináris kereskedésből?

Magyarországon sokan hallottak már a bináris opciókról, és - mint általában mindenről - elég sok embernek meg is van a véleménye erről a kereskedési formáról. Szokták mondani, hogy az első benyomás rendkívül fontos, és a legtöbben sajnos olyan brókerrel találkoztak első ízben, aki nem biztosított demo kereskedési lehetőséget, hanem rögtön a mélyvízbe dobta a tradert, aki kezdőként egy az éles kereskedési felületen valódi pénzzel volt kénytelen gyakorolni.

Gondolj bele egy pillanatra, hogy milyen lenne

 • egy katona, akit kiképzés és gyakorlás nélkül küldenek a terepre,
 • egy színházi előadás, amit a bemutató előtt egyszer sem próbáltak el,
 • életed első forgalmi vezetése, ha nem ismernéd a KRESZ-szabályokat és egy percet sem töltöttél volna el rutinpályán.
Egyik fenti esetben sem lenne pozitív az első benyomás, de azért Te is érzed, hogy ez nem lehet egy reális elvárás...

Megfelelő tudás és demószámlás gyakorlás nélkül nem válhat belőled sikeres, jó kereskedő. Mi itt a Bináris Mentornál pontosan ezt adjuk a kezedbe teljesen ingyen.

A demo valóban úgy működik, mint az éles kereskedés? Tehát amivel a demószámlán nyerek, azzal éles számlán is nyernék?

Okkal merülhet fel benned a kérdés, hogy a demószámla nem csupán valami ügyfeleket csalogató, könnyített verziója-e az éles kereskedési felületnek, ahol mindenki gyorsan sok-sok sikerélményt szerezhet, ami után nagyobb eséllyel fog majd befizetni valódi pénzt a számlájára. A megbízható brókerek kivétel nélkül ugyanazt az éles környezetet biztosítják a játékpénzes kereskedők számára is, mint azoknak, akik valódi pénzt tesznek kockára. Ennek két egyszerű oka van:

Bináris Mentor - bináris kereskedés demo

 • Egyrészt elég összetett feladat lenne leprogramozni egy olyan modellt, ami a teljes piacot úgymond szimulálja, minden egyes árfolyammozgást meghatároz az egyes eszközök, indexek és devizapárok egymáshoz képesti változásaiból eredeztetve.
 • Másrészt, ha valakinek sikerülne is létrehoznia egy ilyen "kamupiacot", akkor - mivel ma már az éles, valódi piac bárki számára bárhol és bármikor elérhető - körülbelül 2 percbe telne ezt hozzáigazítani egy éles kereskedési környezethez, és rögtön élesen látszódnának a különbözőségek. Az általunk is vizsgált megbízható brókerek pedig egytől egyig olyan komoly nemzetközi pénzügyi szabályozásnak vannak alávetve, ahol ennél sokkal durvább és szigorúbb előírásoknak kell megfelelniük.

Bináris Mentor - bináris kereskedés demo

Melyik a legjobb bináris opciós demószámla?

A Bináris Mentor csapatával már több, mint 20 bináris opciós brókert leteszteltünk, és maga a demószámla mindig az egyik kulcsfontosságú pontja ezeknek a bróker értékeléseknek. Az IQ Option a jelenlegi tesztgyőztesünk, amit nem kis mértékben köszönhet a remekül működő, könnyen használható és ingyenes demószámlájának.

Amiért nagyon szeretjük:

 • 1000 $ virtuális pénzt kapsz a számlára, amit, ha véletlen lenulláznál, akkor egy kattintásért cserébe visszatöltik Neked.
 • Az IQ Option a világ egyik legmegbízhatóbb brókere, ami abban is megmutatkozik, hogy a demószámla Teljesen ugyanúgy működik, mint az éles.
 • Ha már töltöttél fel pénzt a számládra és élesben kereskedtél, de mondjuk szeretnél tét nélkül tesztelni egy új stratégiát, akkor egy kattintással bármikor vissza tudsz váltani a demószámlára

Többet szeretnék megtudni az IQ Optionról!


Te is kipróbálnád a bináris opciós kereskedést tét nélkül?