Anyoption bróker értékelés, teszt és tapasztalatok

Az Anyoption európai szabályozások miatt sajnos jelenleg nem fogad magyar forgalmat.

Addig is bátran ajánljuk Neked az IQ Option brókert, ahol ide kattintva egy ingyenes demószámla vár Téged!

Ha csak a lényeg érdekel:

Az Anyoption a világ egyik legmegbízhatóbb és a legnagyobb bináris opciós brókere a piacon, amely a hét minden napjának minden órájában a rendelkezésedre áll.

A 2008-ban alapított, ciprusi székhelyű cég kereskedési felületén több százezer trader kereskedik naponta. Ha kíváncsi vagy, hogy mik az Anyoption népszerűségének legfőbb okai, olvasd el értékelésünket!


Az Anyoption számokban és a legfontosabb tudnivalók:

Vélemény, értékelés:4,6/5
Bróker:Anyoption
Alapítva:2008
Elnök-vezérigazgató:Shy Datika
Székhely:Nicosia, Ciprusi Köztársaság
Alapítók:Shy Datika
Weboldal cím: www.Anyoption.com
Minimális befizetés:200 €
Minimumtét:25 €
Profit:körülbelül 80%
Befizetési lehetőségek:Banki átutalás, hitelkártya, MasterCard, Visa, Santander, Skrill, Ukash, La Caixa, Bank, Poli, Moneta, CashU, ESP, Sofort, iDeal, Giropay, Teleingreso, DineroMail
Kifizetési lehetőségek:Banki átutalás, hitelkártya, MasterCard, Visa, Santander, Skrill, Ukash, La Caixa, Bank, Poli, Moneta, CashU, ESP, Sofort, iDeal, Giropay, Teleingreso, DineroMail

Anyoption - bináris opció bróker

Átfogó teszt és értékelés

Ismerd meg a Bináris Mentor csapatának értékelését!

Általános információk

Az Anyoption egyike a legrégebben a piacon lévő bináris opciós brókereknek, 2008-ban alapították. Üzemeltetője a ciprusi székhelyű Ouroboros Derivatives Trading Ltd. Az iparág egyik vezető szereplőjéről van szó, melyet a CySEC mellett a brit FCA is bejegyezett. Átnézve a fórumokat és az egyéb másodlagos forrásokat, elenyészően kevés panaszt találtunk, holott több, mint egymillióan használják a platformot. Minket sem ért negatív tapasztalat használata során, így megbízhatónak tartjuk az Anyoptiont.

Kereskedési felület és lehetőségek

Nyelv

Az Anyoption esetén mindenképp szükséges az angoltudás. Cserébe a hét minden napján és a nap minden órájában találsz kereskedési lehetőséget, ami nagyon kevés bróker esetében mondható el.


Kereskedési felület

A kereskedési platform kialakítását tekintve egy teljesen egyedi platformról van szó, ami bár eltér a más brókerek által használt felületektől, nagyon könnyen és gyorsan meg lehet szokni a működését. Az ügyfélszolgálat segítőkész, a mobil applikáció pedig elérhető Google Play-en és Apple Store-on is, minek segítségével nem csupán bármikor de bárhol elérhetővé válik számodra a bináris kereskedés.


Trade típusok

Az Anyoption amellett, hogy az egyik legnagyobb tapasztalattal és múlttal rendelkező bróker, folyamatosan azon dolgozik, hogy egyre sokszínűbbé és izgalmasabbá formálja a bináris kereskedést. A kereskedési felület egy kész vidámparkként jelenik meg a kereskedők előtt, hiszen összesen 6 különböző kereskedési módszer közül válogathatunk. Ez lehetővé teszi, hogy minden trader megtalálja a számára legjobban működő módszert vagy módszereket, amivel hosszú távon pénzt fog tudni keresni.

Most bemutatjuk Neked a 6 különböző kereskedési módszert, és arról is beszélni fogunk, hogy melyiket milyen típusú kereskedők számára ajánljuk kiemelten, így könnyen fogsz tudni Te is választani közülük. A módszerek:


Binary Options

A hagyományos, alapvető FEL/LE, vagy angolul CALL/PUT opciók kötésére a Binary Options nevezetű kereskedési forma a legegyszerűbb választás. Ez az Anyoption alapértelmezett választása is. A képernyőképen látható, hogy egy időben 4 különböző árfolyamot vizsgálhat az ember, ezek beállításait pedig tetszőlegesen módosíthatja.

Bináris opciók - Mentor - Anyoption brókerteszt

Hogyan működik?
Az árfolyam neve melletti, lefelé mutató sárga nyílra kattintva kiválaszthatjuk a kívánt árfolyamot. Az „Invest” felirat alatt látható egy 100 euros összeg, ami a kereskedési összeg lesz majd, ez is szabadon alakítható. Ennek függvényében kalkulálja a rendszer a várható nyereményt is – „return if correct”. Ez azt jelenti, hogy jelen esetben az EUR/USD árfolyamon nyitott nyereséges pozíció esetén 175 euro kerülne jóváírásra a számlánkon. 100 euro az alaptét, és 75 euro a profit. A kisablakok jobb felső sarkában a lejárati időt láthatjuk. Ez szintén tetszés szerint állítható.
Kiknek ajánljuk?

A „Binary Options” modult a tapasztaltabb kereskedőknek ajánljuk, akik pontosan tudják, hogy milyen elvek, milyen stratégia mentén nyitnak pozíciót, esetleg különböző indikátorok jelzéseinek segítségével kereskednek egy külső charting szolgáltatáson keresztül.


Bubbles

A Bubbles magyarul annyit jelent, hogy buborékok. Ez egy új módszer, az Anyoption teljesen saját fejlesztésű, innovatív találmánya. A lényege, hogy a megnyitott pozíció nyerési esélyeit nagyban meg lehet növelni. Természetesen ezzel fordított arányú lesz a profit nagysága is, de hosszú távon ez egy rendkívül kifizetődő megoldás lehet.

Hogyan működik?

Ahogy a képernyőképen is láthatjátok, a felület elég egyszerűen épül fel. Bal felül a lefelé nyílra kattintva lehet kiválasztani az árfolyamot. Mellette jobbra haladva a befektetett pénzösszeg nagysága látszik, majd a lehetséges nyeremény, amely a buborék nagyságától függ majd.

Ha az árfolyam grafikonja belép a buborék határain belülre, akkor nyertünk. Nyilvánvalóan minél nagyobb a buborékunk, annál nagyobb esélyünk van nyerni.

A buborékot úgy tudod növelni, hogy a négy irányba mutató szürke gombot lenyomod és lenyomva tartod, majd mozgatod az egeredet. A buborék szélessége jelenti majd, hogy milyen időtartamot figyelsz majd, a magasság pedig az árfolyam értékének mozgásaira ad egy elfogadási tartományt. Ha magára a buborékra kattintasz és azt helyezed át máshova, akkor az intervallum helyét fogod tudni változtatni, illetve az árfolyamhatárokat.

Anyoption bróker

A képen látható példánk egészen pontosan azt jelenti, hogy 53,4 másodperc (1) múlva a rendszer megfigyel majd egy 33 másodperces (2) időintervallumot, és ha ez idő alatt az árfolyam az alsó 113,60329-es határ fölött (3) és a felső 113,61845-ös határ alatt (4) tartózkodik akár egy pillanatra is, akkor a számlánkon automatikusan jóváíródik a 15 euros profit (5), és az eredeti 100 € helyett 115 € kerül rá a számlánkra (6).

Kiknek ajánljuk?

A Bubbles megoldás kezdők számára egy rendkívül jó terep lehet a gyors, kezdeti sikerek megtapasztalására. A kockázatot egészen minimálisra lehet csökkenteni a buborék méretének növelésével, úgy, hogy közben szinte garantált pénzt nyerhetünk el az opció lejárta után.

Emellett természetesen a tapasztalt kereskedők számára is egy rendkívüli lehetőséget jelent, hiszen egyik másik brókernél sem lehet hasonló koncepcióval találkozni, ráadásul a Bubbles modulon belül lehetőség van arra, hogy 1000%-os profitot, azaz tízszeres nyereményt nyerjen az ember.


Option+

Többször előfordult már veled, hogy másodperceken vagy másodpercek tört részén múlt a pozíciód sikere? Jó lett volna, ha az opció lejárta előtt úgymond ki tudsz szállni a pozícióból, mert egyértelműen látszott, hogy nyertes helyzetben vagy? Az Anyoption egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül felhasználóbarát módon közelíti meg a bináris kereskedést és valamennyi felmerülő igényre igyekszik kézzelfogható, valódi megoldást nyújtani. A fent említett kérdéseket az Option+ modullal oldották meg.

Bináris Mentor értékelés - Anyoption teszt

Hogyan működik?

A pozíció megnyitásakor megjelenik egy „Get quote” gomb a felületen, aminek segítségével el lehet adni az opciót az Anyoptionnek. Értelemszerűen az eladott pozíció – mivel a lejárati idő előtt történt a kiszállás – nem fog majd akkora profitot hozni, mintha végigvártuk volna a lejáratot, de nagyon könnyen tudjuk így a nyereség felé irányítani a kereskedéseink kimenetelét. Picit hasonlóan az előző, Bubbles modulhoz itt is a nyerési valószínűséget növeljük azáltal, hogy beavatkozunk.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azok számára jelent óriási előnyt az Option+ modul, akik rövid távon, 1-3-5 perces intervallumokon kereskednek és rengeteg kisebb pozíciót futtatnak párhuzamosan egy időben. A sikeres kereskedők fontolva haladhatnak folyamatos nyereségeken keresztül a hosszú távú, kiszámítható jövedelem felé.


Dynamics

A „Bubbles” nevű modulhoz hasonlóan a „Dynamics” is az Anyoption egyik egészen új, saját fejlesztésű megoldása. Alapjaiban nem sokban különbözik a hagyományos FEL/LE, azaz CALL/PUT típusú opcióktól, illetve az itt elsőként említett „Binary Options” modultól.

Hogyan működik?

Megközelítésében a kártyajátékok sorából ismert kisebb-nagyobb nevű játékhoz tudnánk leginkább hasonlítani. A futamidő itt rögzítve van, ezt szabadon nem lehet változtatni, azonban azt, hogy az árfolyam az idő lejárta után merre fog mozogni, azt nekünk kell megtippelni a középen látható két nagy gomb segítségével.

Above – az árfolyam emelkedésére számítunk, call opciót nyitunk.

Below – az árfolyam csökkenésére számítunk, put opciót nyitunk.

Bináris Opciós kereskedés - Anyoption bróker teszt és értékelés

Kiknek ajánljuk?

Alapvetően nem kell sok felé figyelni a „Dynamics” módszer használatakor, így kezdő, illetve középhaladó kereskedők számára lehet érdekes. Bármilyen külső charting szolgáltatás, vagy indikátor vizsgálata mellett azonban haladó kereskedők számára is szuper modul lehet.


One Touch

A "One Touch" vagy magyarul érintéses opciók csak kis mértékben térnek el a fent említett klasszikus típustól.

Hogyan működik?

Itt nem azt kell megjósolnod, hogy az adott árfolyam magasabb vagy alacsonyabb lesz-e egy bizonyos értéknél, hanem azt, hogy az opció érint-e egy konkrét árfolyamot a lejárati dátumig, vagy nem. Call opciónak nevezzük azt, amikor a kitűzött érték magasabb a mostani árfolyamnál. Ennek ellentéte pedig a Put opció, tehát amikor ez az érték alacsonyabb a jelenleginél.

CALL Ha Call opciót veszel, Ha eladsz egy Call opciót,
és az ár érint egy előre meghatározott árfolyamot, akkor nyersz. akkor vesztesz.
és az ár nem érint egy előre meghatározott árfolyamot, akkor vesztesz. akkor nyersz.

PUT Ha Put opciót veszel, Ha eladsz egy Put opciót,
és az ár érint egy előre meghatározott árfolyamot, akkor nyersz. akkor vesztesz.
és az ár nem érint egy előre meghatározott árfolyamot, akkor vesztesz. akkor nyersz.

Az érintéses opciók lényeges tulajdonsága, hogy csak és kizárólag hétvégén lehet velük kereskedni. Ekkor dől el ugyanis, hogy a következő heti "érintési-árfolyam" (touch-rate) nagysága. Az érintéses opciós kereskedés a mai kereskedési formák legnépszerűbb kategóriája, hiszen rendkívül volatilis – változékony, erősen ingadozó – piacokon nagy árfolyam ingadozások figyelhetőek meg, amelyek növelik az érintéses kötések bekövetkezési valószínűségét.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akiknek hétköznap nincs nagyon lehetőségük és szabadidejük nyugodt körülmények között kereskedni. Fontos, hogy mindenféle időnyomás és egyéb stresszfaktor nélkül tudj leülni trade-elni, hiszen ez nagyban növelheti a nyerési esélyeidet. Ha Te inkább hétvégén kereskednél, akkor az Anyoption egyértelműen a legjobb választás számodra, hiszen a többi bróker felületén ekkor nem lehet pozíciót nyitni.


Long term

A „Long Term” modul már a komolyabb nagyágyúk játszótere. A turbó lejáratú opciókhoz képest itt sokkal hosszabb lejáratú pozíciókat lehet nyitni. Ennek természetesen kötelező velejárója az is, hogy a profitmutatók is sokkal, de sokkal magasabbak. Az egyszerű háromszoros, 350-390%-os profitrátával rendelkező opciókon túl akár 1000%-os profittal kecsegtető pozíciót is találunk, amely ugye a befektetett pénz tízszeresét képes megnyerni.

Hogyan működik?

A kereskedési eszközök közül itt 5 árfolyam közül választhat az ember, ezek rendre:

 • EUR / USD
 • Olaj
 • Arany
 • DAX
 • S&P 500

Anyoption - Mentor értékelés

Úgynevezett „Unit”-okat, azaz egységeket lehet vásárolni, amelyek külön külön 50 euroba kerülnek. Ehhez mérten kerül kiszámításra a profit, amit egy nyereséges trade után be lehet gyűjteni. Rendkívül érdekes téma, hogy milyen indikátorok, mutatók vagy megérzések vezetik a kereskedő kezét akkor, amikor egy ilyen hosszú távú pozíciót nyit meg.

Kiknek ajánljuk?

Inkább tapasztaltabb traderek számára szoktuk ajánlani ezt a módszert, hiszen elég nagy időintervallumokon keresztül kell megsejteni a piac mozgásait, amire azért egy teljesen kezdő kereskedőt nem szívesen bátorítanánk.


Kereskedési eszközök

Eszközök

Arany, ezüst, földgáz, olaj

Devizaárfolyamok

AUD/USD, EUR/GBP, EUR/JPY, EUR/USD, GBP/JPY, GBP/USD, NZD/USD, USD/BRL, USD/CAD, USD/CHF, USD/CZK, USD/DKK, USD/JPY, USD/NOK, USD/PLN, USD/RUB, USD/SEK

Részvények

Adidas, AIG, Alcoa, Alibaba, Allianz, Amazon, American Airlines , ANZ Bank, Apple, Baidu, Banco Santander, Bank of America, Barclays, Barclays NY , BBVA, BHP Billiton, BMW, Boeing, British Petroleum, Cisco Systems, Citigroup, Coca-Cola, Daimler AG, Delta Air Lines , Deutsche Bank, Deutsche Bank NY , E.ON, easyJet , eBay, EDF, Embraer, Exxon Mobil, facebook, Ferrari NY, Gazprom, General Motors, Generali, Goldcorp, Goldman Sachs, Google, HEINEKEN, HSBC, Intel, International Airlines , Intesa Sanpaolo, JPMorgan Chase, Lufthansa, Macy's, MasterCard, McDonalds, Microsoft, Mitsubishi, Morgan Stanley, National Australia bank, NIKE, Noble Energy, Paypal, Pepsi, Pfizer, Philip Morris, PHILIPS, Procter & Gamble, RBS, Renault, Rosneft, Royal Dutch Shell, SAP, Sberbank, Silver , heaton, Societe Generale, Starbucks, Telecom Italia, Telefonica, Tesco, Tesla, Teva, Toyota Motor, Twitter, Unicredit, UNILEVER, Vodafone, Wal-Mart, Walt Disney

Indexek

AEX (Amsterdam), Bombay 30, CAC 40, Cac Future, Copenhagen 20, DAX, DAX Future, Dow Jones, Dubai, FTSE 100, FTSE All-Share, FTSE IT All-Share, FTSE MIB, Hang Seng, IBEX35 (Spain), MDAX, Nasdaq, Nasdaq 100 Fut, Nikkei 225, OMX Stockholm 30, PSI 20, S&P 500, S&P Future, SP/ASX200 Sydney, TECDAX, Tel Aviv 35, TOPIX500 (Tokyo)

Befizetés és kifizetés

Az Anyoption a kereskedési felületen túl a pénzmozgások területén is átlátható, letisztult elveket követ. Mivel a piac legnagyobb szereplőjéről van szó, akinél napi szinten több százezer trader kereskedik, rendkívül kemény szabályozásoknak kell megfelelnie.

A be- és kifizetések az alábbi formákban valósíthatóak meg: Banki átutalás, hitelkártya, MasterCard, Visa, Santander, Skrill, Ukash, La Caixa, Bank, Poli, Moneta, CashU, ESP, Sofort, iDeal, Giropay, Teleingreso, DineroMail

Anyoption - mentor értékelés

Miben nyújt többet, mint a többi bróker?

Az Anyoption a kereskedési felületen túl a pénzmozgások területén is átlátható, letisztult elveket követ. Mivel a piac legnagyobb szereplőjéről van szó, akinél napi szinten több százezer trader kereskedik, rendkívül kemény szabályozásoknak kell megfelelnie.

 • Egyedi kereskedési típusok: az Anyoption bróker kiemelt figyelmet szentel annak, hogy a megszokott trade típusokon felül saját fejlesztésű megoldásokkal segíti a kereskedőket. Ezek az egyedülálló funkciók - mint például az Option+ vagy a Bubbles - nem csupán izgalmassá teszik a kereskedést, de lehetőséget adnak a kockázatok jelentős mértékű csökkentésére, így hosszú távon nagyban segítik a sikeres kereskedést.
 • Kereskedj akár hétvégén is! Az Anyoptionnél a hét valamennyi napján fogsz találni kereskedési lehetőségeket, így, ha hétköznap mindennapos teendőid miatt nincs időd ezzel foglalkozni, az egész hétvégén nyugodtan, rohanás nélkül fogsz tudni kereskedni.
 • A piac legnagyobb szereplője: Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az Anyoption felhasználószámát tekintve a világ legnagyobb brókere, napi szinten több százezren kereskednek a platformon, tehát egész biztosan nem Te leszel az első.

Pro és kontra

Érvek az Anyoption mellett:
 • Saját fejlesztésű platform
 • A piac egyik legrégebbi és legnagyobb szereplője
 • Rengeteg elérhető eszköz
 • 6 különböző, rendhagyó trade típus
 • Kereskedési lehetőség a hét valamennyi napján - hétvégén is
Érvek az Anyoption ellen:
 • Nincs magyar nyelv a választható nyelvek között
 • Nincs ingyenes demoszámla

Összefoglalás

A legsokoldalúbb és az egyik legmegbízhatóbb bróker

Az Anyoption a világ egyik legmegbízhatóbb és a legnagyobb bináris opciós brókere a piacon, amely a hét minden napjának minden órájában a rendelkezésedre áll. A bróker fejlesztői 2008 óta folyamatosan az ügyfelek elégedettségének javításán dolgoznak.

Ismerd meg az egyedülálló, saját fejlesztésű trade típusokat, amelyek igazán izgalmassá és sikeressé tehetik a bináris kereskedést! Kezdők és haladók számára egyaránt érdemes kipróbálni az Anyoption felületét, mert ilyet máshol biztosan nem fogsz találni.


Nem egyedül leszel, ha az Anyoptiont választod

 • A pénzmozgások nagyon átlátható módon történnek, így mindig tudom, hogy biztonságban van a pénzem.
  Mária
 • Pénzügyi irányultságú felsőfokú végzettségem miatt a széles kereskedési lehetőségek tárháza volt az elsődleges szempont a bórker kiválasztásánál. Pontosan ezt találtam meg az Anyoptionben.
  Eszter
 • Tetszik, hogy hogy bármelyik nap bármelyik napszakában tudok kereskedni, így nem nekem kell alkalmazkodnom a brókeremhez, hanem az Anyoption alkazkodik hozzám.
  János
 • Engem a piac legnagyobb szereplője érdekelt, ezért kötöttem ki az Anyoptionnél. Nem bántam meg.
  Márk
 • Bár nem beszélek túl jól angolul, az Anyoption letisztult kereskedési felületén könnyedén elboldogulok.
  Dávid

Nyiss Anyoption számlát és keress pénzt akár már ma!


Az Anyoption európai szabályozások miatt sajnos jelenleg nem fogad magyar forgalmat.

Addig is bátran ajánljuk Neked az IQ Option brókert, ahol ide kattintva egy ingyenes demószámla vár Téged!