A legkeresettebb bináris opciós brókerek Magyarországon

Ajánlott brókereink

Ezen az oldalon összegyűjtjük az általunk részletesen tesztelt brókereket, táblázatunk folyamatosan frissülni fog. Olvasd el értékeléseinket, hogy a legjobb döntést hozhasd meg!

 • Fennállásunk óta már több mint 50 különböző brókert teszteltünk le. A tesztgyőzteseket lent láthatod.
 • Az átlagos színvonalú brókerek bemutatásával nem húznánk az idődet, a kifejezetten kerülendőek pedig bérelt helyet kaptak a Feketelistánkon.
 • A piac sokszínűsége miatt nincs olyan, hogy "a világ legjobb brókere", mert minden brókernek más az előnye és a hátránya.
 • Olyan viszont biztosan létezik, amelyik Számodra, a Te személyes igényeidnek megfelelően a legjobb választás lesz. Mi pontosan ennek a brókernek a kiválasztásában segítünk Neked.

Segítünk megtalálni az ideális brókert Számodra!

Hogyan kezdj neki?

Rád melyik jellemzés illik a legjobban?

 • Fejlődni szeretnék.
 • Mindenképpen magyar nyelvű brókert keresek.
 • Az alapoktól kezdve szeretném megtanulni a bináris kereskedést egy egyszerű felületen.

Akkor a Te brókered az Optionfair:

 • Fejlődni szeretnék.
 • Nem létszükség a magyar nyelvű felület.
 • Nincsenek komoly megtakarításaim, így maximum néhány ezer forintot szánok a kereskedésre.

Akkor a Te brókered az IQ Option:

 • Kereskedtem már.
 • Nem létszükség a magyar nyelvű felület.
 • Unom már a hagyományos fel/le kereskedést, ezért izgalmasabb funkciókra vágyom.

Akkor a Te brókered a Stockpair:

 • Kereskedtem már.
 • Nem létszükség a magyar nyelvű felület.
 • Nagyobb összeget szeretnék befektetni, a lehető legalacsonyabb kockázat mellett.

Akkor a Te brókered az Anyoption:

 

Hogyan épülnek fel brókertesztjeink?


Általános információk, biztonság és megbízhatóság

Legelőször is rákeresünk a neten az adott brókerre, és elolvasunk minden olyan jellegű infót, amit értékesnek és hitelesnek tartunk. Természetesen a bróker saját weboldalát is végigböngésszük, majd felkutatjuk a bróker sajtómegjelenéseit, díjait és elismeréseit és - ha vannak - a negatív véleményeket és panaszokat is.Ezeket összevetjük nagy külföldi pénzpiaci portálok véleményeivel, és ismerősök személyes tapasztalataival is. Így hiteles képet kapunk a bróker megbízhatóságával, márkaértékével és piaci helyzetével kapcsolatban.

Kereskedési felület, kereskedési lehetőségek, trade típusok, befizetés és kifizetés

Második lépésként kipróbáljuk magát a brókert. Számlát nyitunk és feltérképezzük a brókert a kereskedési felület, a kereskedési lehetőségek és a trade típusok tükrében. Megnézzük, hogy mennyire gyors és praktikus a kereskedési felület, mennyire lehet rajta könnyedén eligazodni. Végül megismerjük a befizetés és a kifizetés részleteit.

Miben nyújt többet, mint a többi bróker?

Az egyik kedvenc szempontunk a tesztelés során az, hogy az adott bróker miben nyújt többet, mint a többi versenytársa. Ha belegondolsz, egy személyautónak négy kereke van, ami egy rendkívül praktikus és jó megoldás. Ettől függetlenül, ha épp autóvásárlás előtt állsz, egyik autónál sem a kerekek száma érdekel Téged. Minden személyautónak 4 kereke van, ez egy szükséges feltétel. Ami igazán érdekel Téged, az az, hogy például van-e az autóban tolatóradar, mennyit fogyaszt százon vagy hogy elektromos motor hajta-e. Mik azok a tulajdonságok, amivel kiemelkedik a többi autó közül? Ez a bináris opciós brókereknél pontosan ugyanígy működik.

Pro és kontra

Nincs olyan, hogy "a világ legjobb brókere". Minden bróker rendelkezik erősségekkel és gyengeségekkel egyaránt. A következő szegmensben az adott bróker előnyeit és hátrányait taglaljuk, valamint azt, hogy mi kinek ajánlanánk.

Összefoglalás

Végül egy tömör értékelés formájában összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat újra.

 

Amit brókertesztjeinkről érdemes tudnod

Brókertesztjeink során igyekszünk mindig objektívan, tárgyilagosan, de mégis valamilyen módon személyes hangnemben írni. Mind emberek vagyunk, Te is, mi is, ugyanúgy vannak barátaink, hobbijaink, céljaink és álmaink. Azt szeretnék, hogy ne egy újabb oldal legyünk a sok közül, amely csak még több kérdőjelet és kételyt ébreszt benned, hanem egyértelmű döntési helyzetbe tudjunk hozni.

Nagyon sok rossz bróker van, van több átlagos, de igazán kiválóból csak kevés található meg a piacon. Ezek közül szerintünk a fenti négy - Optionfair, IQ Option, Stockpair és Anyoption - a négy legjobb. Az értékelések során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy megmutassuk, mi az az igazi előnye az egyes brókereknek, amivel kiemelkednek a többi közül. Ilyen egyedi ismertetőjegye mind a négy győztes brókernek van, ezek közül érdemes megtalálnod azt, amelyik Neked személy szerint a legértékesebb.