Bináris Opció Akadémia

Gyors és könnyű internetes pénzkeresés otthonról

Ingyenes tanfolyamunkon egy olyan kereskedési stratégiát ismerhetsz meg,

Regisztrálj most és kezdd el az ingyenes tanfolyamot már ma!

Comodo SSL tanúsítvány logó

Ahol már találkozhattál velünk:

Váltsd valóra az álmaidat Te is!

A Bináris Mentor oldallal legfőbb célunk, hogy belőled is tudatos kereskedő válhasson azáltal, hogy minden birtokunkban lévő kereskedői tudást átadunk Neked. Oldalunk koronaékköve az itt bemutatott ingyenes tanfolyam, amely 4 leckén keresztül készít fel Téged is arra, hogy könnyen és gyorsan tudd kiegészíteni jövedelmedet otthonról komoly befektetés és magas kockázat nélkül.
4677

Akik már minket választottak

Mik az akadémia legfőbb előnyei?

 1. Van demoszámla, így kockázat nélkül kipróbálhatod az itt bemutatott módszereket, mielőtt élesben kereskednél.
 2. Minden lépést egyértelműen, részletesen és hiánytalanul mutatunk be Neked, illetve mindent elmondunk, amire figyelned kell.
 3. Amint megnézted a videókat rögtön, azaz már ma el tudod kezdeni a kereskedést!
 • Kisfiam születése után azon gondolkodtam, hogy mivel tudnék otthonról pénzt keresni. Így találtam rá a bináris opciókra, amivel olyan extra jövedelemre tudtam szert tenni, ami mellett nem is biztos, hogy valaha visszamegyek majd dolgozni. Ennek utánam persze kisfiam örül majd a legjobban.
  Barbara
  GYES-en lévő édesanya
 • Mivel szabadúszóként sosem volt fix, kalkulálható fizetésem, körbenéztem a neten, hogy van-e valami könnyen tanulható és hatékony megoldás jövedelmem kiegészítésére. Az egyik hónapban már az 1000 dollárt is meghaladta a kifizetésem. A Bináris Mentortól pont azt kaptam, amit kerestem. Ingyen tanítottak meg mindent az alapoktól a haladó stratégiákig. Köszönöm Nekik!
  Árpád
  Szenior C# fejlesztő
 • Valami új és izgalmas témát kerestem, amikor rátaláltam a bináris opciós kereskedésre. Miután kiderült, hogy ezzel tényleg lehet pénzt keresni, tudtam, hogy ezt az esélyt nem szabad elszalasztanom. Azóta a havi fizetésem 60-70%-át termelem ki minden hónapban bináris kereskedéssel. Jó érzés, hogy többet keresek, mint a kollégáim és ezt csak és kizárólag - a Bináris Mentor csapatán kívül - magamnak köszönhetem.
  Gabriella
  Kontroller
 • Vállalkozóként hamar megtanulja az ember, hogy az információ a legnagyobb érték. Befektetéseim gyarapításához kerestem hatékony megoldást, amihez itt minden szükséges információt egyben, rendszerezetten, egy ingyenes tanfolyam formájában meg is találtam. Induláskor összesen két hónap alatt sikerült megdupláznom induló, 500 dolláros befektetésemet. Már csak azt bánom, hogy nem évekkel korábban akadtam rá a Bináris Mentorra.
  Milán
  Egyéni vállalkozó
 • Ösztöndíjam a tandíjam és a budapesti albérletem díját csak részben fedezni. Mivel nem akartam már egyetemista koromban adósságba kerülni egy diákhitellel, olyan munkát kerestem, melyet az egyetem mellett is végezhetek, illetve nem kell korán kelnem. 25 ezer forintos ösztöndíjam hatszorosát keresem meg havonta. Saját szobám az irodám és saját magam felettese vagyok, mindeközben pedig még a pénzügyekhez is egyre jobban értek. Mindezt ingyen kaptam.
  Péter
  Egyetemista

A tanfolyam vázlatos felépítése:

 • 1. leckeAz ideális bróker kiválasztása

  A Bináris Mentor átfogó elemzéséből győztesen kikerülő bróker teljes körű bemutatása és regisztráció. Olyan brókert mutatunk itt be Nektek, amelynél az éles kereskedés előtt demoszámlán ki tudod próbálni magad, és akár már 10 dolláros tőkével meg tudod kezdeni a kereskedést.
 • 2. leckeMentor Stratégia

  Alapstratégiánk elsajátításával megkezdheted a valódi kereskedést. A Mentor Stratégián hosszú hónapokig dolgoztunk, és most teljesen ingyen Te is megismerheted.
 • 3. leckeA hosszútávú siker kulcsa

  Az itt bemutatott Money Management módszer segítségével megismerheted, hogy eredményesebb lehetsz, ha a téteket valamilyen szabály szerint, a kereskedéseid kimenetele alapján dinamikusan változtatod.

E-mailek, amiket tagjainktól kaptunk:

Mennyire tartják hasznosnak tagjaink a tanfolyamot?


Mi is fog történni pontosan, ha csatlakozol tanfolyamunkhoz?


Az itt, lentebb található űrlap kitöltésével automatikusan bekerülsz a Bináris Opció Akadémia hallgatói közé. Az e-mail címedre azért van szükségünk, mert az első leckét egy személyre szabott e-mail formájában fogod majd megkapni tőlünk.

Az egyes leckék között szabadon váltogathatsz, de javasoljuk, hogy sorban haladj.

Ha elakadnál vagy kérdés merülne föl benned, természetesen bármikor készséggel állunk rendelkezésedre! A regisztrációt követően e-mail címedre azonnal megérkezik az első lecke, így akár már ma el tudod kezdeni a Bináris Opció Akadémia tanfolyamát. Sok sikert kívánunk hozzá!


A Bináris Mentor csapata:



Ingyenes tanfolyamunkon megmutatjuk:


hogyan kereskedünk mi a mindennapjaink során,
hogyan kerüld el azokat a hibákat, amelyekbe a kezdők 95%-a beleesik,
hogyan menedzseljük biztonságosan befektetésünket.

Figyelem! A bináris kereskedés nagy kockázattal jár, az akadémia anyagai nem tekinthetőek pénzügyi tanácsadásnak.



Regisztrálj most és kezdd el az ingyenes tanfolyamot már ma!

Comodo SSL tanúsítvány logó