Nem tudod, hogyan kezdj neki?

Bináris Opció Akadémia

Legyél Te is sikeres kereskedő!

A Bináris Mentor oldallal legfőbb célunk, hogy belőled is tudatos kereskedő válhasson azáltal, hogy minden birtokunkban lévő kereskedői tudást átadunk Neked. Oldalunk koronaékköve az itt bemutatott tanfolyam, amely egy 4 ingyenes leckén keresztül készít fel Téged is a bináris kereskedés izgalmas világára.


Mik az akadémia legfőbb előnyei?

 1. Van demoszámla, így kockázat nélkül kipróbálhatod az itt bemutatott módszereket, mielőtt élesben kereskednél.
 2. Minden lépést egyértelműen, részletesen és hiánytalanul mutatunk be Neked, illetve mindent elmondunk, amire figyelned kell.
 3. Amint megnézted a videókat rögtön, azaz már ma el tudod kezdeni a kereskedést!

Ahol már találkozhattál velünk:


A tanfolyam vázlatos felépítése:

 • 1. leckeAz ideális bróker kiválasztása

  A Bináris Mentor átfogó elemzéséből győztesen kikerülő bróker teljes körű bemutatása és regisztráció. Olyan brókert mutatunk itt be Nektek, amelynél az éles kereskedés előtt demoszámlán ki tudod próbálni magad, és akár már 10 dolláros tőkével meg tudod kezdeni a kereskedést.
 • 2. leckeMentor Stratégia

  Alapstratégiánk elsajátításával megkezdheted a valódi kereskedést. A Mentor Stratégián hosszú hónapokig dolgoztunk, és most teljesen ingyen Te is megismerheted.
 • 3. leckeA hosszútávú siker kulcsa

  Az itt bemutatott Money Management módszer segítségével megismerheted, hogy eredményesebb lehetsz, ha a téteket valamilyen szabály szerint, a kereskedéseid kimenetele alapján dinamikusan változtatod.

E-mailek, amiket tagjainktól kaptunk:

Mennyire tartják hasznosnak tagjaink a tanfolyamot?


Mi is fog történni pontosan, ha csatlakozol tanfolyamunkhoz?


Az itt, lentebb található űrlap kitöltésével automatikusan bekerülsz a Bináris Opció Akadémia hallgatói közé. Az e-mail címedre azért van szükségünk, mert az első leckét egy személyre szabott e-mail formájában fogod majd megkapni tőlünk.

Az egyes leckék között szabadon váltogathatsz, de javasoljuk, hogy sorban haladj.

Ha elakadnál vagy kérdés merülne föl benned, természetesen bármikor készséggel állunk rendelkezésedre! A regisztrációt követően e-mail címedre azonnal megérkezik az első lecke, így akár már ma el tudod kezdeni a Bináris Opció Akadémia tanfolyamát. Sok sikert kívánunk hozzá!


A Bináris Mentor csapata:Ingyenes tanfolyamunkon megmutatjuk:


hogyan kereskedünk mi a mindennapjaink során,
hogyan kerüld el azokat a hibákat, amelyekbe a kezdők 95%-a beleesik,
hogyan menedzseljük biztonságosan befektetésünket.

Figyelem! A bináris kereskedés nagy kockázattal jár, az akadémia anyagai nem tekinthetőek pénzügyi tanácsadásnak.Regisztrálj most és kezdd el az ingyenes tanfolyamot már ma!

Comodo SSL tanúsítvány logó